Om Wattholma Racing

Aktuell ställning i Rotax Max Challenge::

Thea: 22 i Rotax Max

Malte: 43 i Rotax Junior

Om Wattholma Racing

Wattholma Racing blev ett nytt team till säsongen 2013 bestående av familjerna Pettersson och Hamrin/Palm. Vi har sedan länge samarbetat och hjälpt varandra under tävlingar och träningar men det var först i slutet av 2012 som idén om ett team blev till verklighet.

 

Vi bor i den lilla orten Vattholma som ligger 2 mil norr om Uppsala och vår hemmaklubb har därmed varit Rasbo MK ända sen starten, där vissa började tidigare än andra. Pär var en framgångsrik kartingförare redan på 80-talet där han bland annat vann MKR-serien. Samtidigt var Micke aktiv inom båtsporten där han agerade navigatör med en handfull SM-medaljer som resultat. Men det var först år 2003 som de båda började agera kartingmekaniker för det var året Linnea och Thea började med kartingen. Lillebröderna Malte och Lukas fick nöja sig med att kolla på då de inte hade åldern inne, men år 2009 och 2010 fick även de börja köra.

 

2015 kommer vi ha förare i klasserna Yamaha, Junior 125 och Rotax Max. Vi kommer främst att köra MKR-serien men även några fristående tävlingar och Rasbos klubbtävlingar såklart.

 

Våra mål för 2015 är att tillsammans sträva mot att nå bra resultat och ständiga förbättringar.

 

Team Wattholma Racing - Micke, Linnea, Lukas, Malte, Thea och Pär.

Copyright © Wattholma Racing, 2015

free web counter

wattholmaracing @ instagram:

Slutställning i MKR-serien:

Linnea: 13 i Rotax Max

Thea: 3 i Rotax Max

Malte: 8 i Junior 125

Malte: 5 i Yamaha

Lukas: 15 i Mini

Lukas: 3 i Yamaha

Aktuell ställning i klubbserien:

Linnea: 1 i Rotax Max

Malte: 2 i Junior 125

Lukas: 1 i Yamaha